Impinj SpeedWay Gen2 RFID olvasó

Áttekintés

Az Impinj GrandPrix RFID rendszermegoldásának kulcsfontosságú terméke a Speedway olvasó. Az első olyan nagyteljesítményű olvasó, amit az alapoktól terveztek (nem csupán frissített) az EPCglobal Gen 2 szabvány teljes támogatására. Nagy és robosztus teljesítmény jellemzi, hogy illeszkedjen a 640 kbps címke olvasó adatsebességhez dense-reader (sokolvasós) környezetekben, valamint rugalmasság, a doboz, raklap vagy tétel szintű leolvasáshoz. A Speedway olvasó szoftvere frissíthető, zökkenőmentes integrációt támogató, bővíthető architektúrára épülő alkalmazás szoftverrel összekapcsolva, a ma található legrugalmasabb megoldás.

RFID-speedway-GEN2

EPC Marks

Jellemzők

 Hitelesített együttműködés az EPCglobal Class-1 Generation-2 UHF RFID protokollal dense-interrogator(sokolvasós) környezetekben.

 Az ISO 18000-6 szabványnak megfelelő Type-C UHF RFID szabvány.

 A szoftveres rádió architektúra, a legjobb osztályon belüli teljesítményt és maximális rugalmasságot adja a várt, jövőbeli EPCglobal szabványok támogatásához.

 Egyszerűsíti az RFID bevezetéseket, s a négy porton használt adó/vevő antenna használatával csökkenti a rendszerköltséget, hiszen megszűnik ezzel a különálló adó és vevő antennák szükségessége. Ez az elrendezés iparvezető teljesítményt biztosít, miközben nyolcról négyre csökkenti az elhelyezett antennák számát olvasónként.

 A 640 kbps címke adatsebesség több mint 1,000 címke/másodpercolvasási sebességet tesz lehetővé.

 Beágyazott Linux operációs rendszer.

 Modern rádiós technikákat használ, csökkentve ezzel a hibás EPC-k (azaz szellemolvasások) valószínűségét egy működési év alatt kevesebb, mint egy eseményre.

 Támogatja az összes Gen 2 parancsot, beleértve az írást, zárolást és megszüntetést.

 Megszünteti az olvasó szinkronizálás szükségességét az optimális teljesítményre történő automatikus önbeállítással, ide értve a környezetben jelenlévő más olvasók érzékelését és a kommunikációs paraméterek megfelelő beállítását.

 A frekvencia pontosság és stabilitás az ami kielégíti az EPCglobal dense-interrogator frekvencia követelményeket -20 °C , +55 °C hőmérséklettartományon túl.

Impinj, Speedway, és a GrandPrix bejegyzett védjegyei az Impinj, Inc.-nek!

www.impinj.com

 

RFID Nyomtatók

PRINTRONIX RFID Nyomtatók

A SmartLine termékvonal világszínvonalú UHF RFID nyomtatóit a maximális sokoldalúság és rugalmasság jellemzi, mindenféle RFID megoldások számára.

RFID-printer-SL5000r

SL5000r MP2 RFID Nyomtatók – Kiváló teljesítmény

Az SL5000r MP2 széria lehetővé teszi címkék nagytömegű kódolását és nyomtatását, nagy igényeket támasztó alkalmazások számára.

RFID-printer-SL4M

SL4M MP2 RFID Nyomtatók – Kereskedelmi & Könnyűipari alkalmazások

Az SL4M – kereskedelmi és könnyűipari felhasználása – költséghatékony megoldást nyújt a címkék kódolásától egészen a nyomtatásukig, különféle logisztikai megoldások számára.

További információért: www.printronix.com

A következő szavak, kifejezések és/vagy lógók a Printronix bejegyzett védjegyei: Printronix, ThermaLine, PrintNet, PSA, LaserLine, PGL, IGP, T5000e, T5000r, SmartLine, RFID Smart, SDLK, SLP, SLPP, SLPA, ODV, ODV Data Manager, SMT, 5r, SL5000e, SL5000r.