Sajtószoba

Convergence Systems Limited – LogSystems viszonteladói megállapodás

A két cég közös megállapodása értelmében cégünk lett a CSL hivatalos viszonteladója a közép-kelet európai régióban.
Ezzel Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában, Horvátországban és Szlovéniában képviseljük a CSL-t.

A CSL-ről
A Convergence Systems Limited-et 2000-ben alapították, az RFID technológia fejlesztésében azóta vezető szerepet játszik , az EPCGlobal tagja. Termékei között RFID fix olvasókat, modulokat, antennákat és egyedi hard tag-eket találhatunk. Egyedi megoldása, hogy a fix RFID olvasó beépített middleware-rel és Edge szerverrel rendelkezik, támogatva az EPC Gen2-es szabványt. A passzív megoldások mellett a CSL teljes körű RTLS (aktív) termékpalettával is rendelkezik.

A passzív megoldások mellett a CSL teljes körű RTLS (aktív) termékpalettával is rendelkezik.

Bővebb információ: www.convergence.com.hk

CONFIDEX – LogSystems együttműködés

A megállapodás értelmében cégünk lett a CONFIDEX termékeinek hivatalos viszonteladója Magyarországon. Ez a viszonteladói státuszon túlmenően egy szorosabb partneri viszony kiépítését is jelenti a CONFIDEX-el.

A CONFIDEX-ről

A finn Confidex élen jár a hardtag gyártók között, ezt egyedi szaktudásának köszönheti, ami kiterjed az RFID eszközök tervezésére, gyártására és rendszerbe illesztésére. A Confidex termékek felhasználási területei között az vagyontárgyak megjelöléstől kezdve a petrolkémiai, gyártási folyamatokba illeszthető RFID megoldások szerepelnek.

Bővebb információ: www.confidex.fi